Stäng
Över 4.000 artiklar i lager Fraktfritt över 500kr Snabb leverans

Julens bästa checklista!

När julen närmar sig är det skönt att kunna samla allt man ska göra på ett och samma ställe. Man får en överblick, man kan planera in alla olika aktiviteter och se till att man har koll på läget. Så vi har skapat en checklista där du kan skriva upp det du behöver komma ihåg - lätt och överskådligt! Printa den på lite tjockare papper och sätt upp den någonstans där du ser den ofta! Testa att printa på magnetiskt papper och sätt upp den på kylen direkt! :)

 

Den medföljande print & cut-filen öppnar du i Silhouette Studio. Printa den på Sihouettes printbara vinyl eller printbart självhäftande papper om du har en bläckstråleskrivare. Har du en laserskrivare rekommenderar vi laserskrivbar folie.

 

Kontrollera att passmärkena syns på utskriften och att de är aktiverade i progammet (syns på arbetsytan). Placera pappret på skärmattan och mata in det i din skärmaskin. Välj att skära ut efter linje och välj den BLÅ linjen. Välj material enligt Silhouettes lista. Laserskrivbara ark från Kernow skär du med dessa inställningar:

Kniv - 1, hastighet - 5, tryck - 8 (OBS: vissa justeringar kan behöva göras beroende på maskin och hur sliten kniven är.)

 

Bra belysning hjälper skärmaskinen att läsa av passmärkena. Har maskinen ändå svårt att läsa av dem, välj att ställa in den manuellt. Ställ då kniven precis på den svarta rutan i övre vänstra hörnet på arket. 

 

Här kan du ladda ner din checklista! (22MB)

(Glöm inte att zippa upp den!)

 

 

 

Partners
Standardvy | Byt till Mobil vy